Vad tycker fansen?

”Vi är överväldigade över hur Ni gjorde vår dag ännu mera fantastisk än vi någonsin kunnat ana. Ni var helt enkelt strålande, skitbra, alldeles ruggigt kanon och dessutom supersmidiga att ha att göra med!”

——

”Vi hade ett stort jubileum som vi ville fira med erfarna musiker som kunde leverera såväl somrig loungemusik utomhus som klassisk rock och modern pop till kvällen. High fidelity lyckades med att överträffa våra förväntningar och göra vårt jubileum och företagsfest till ett event som det kommer att pratas om i flera år. Vi kan varmt rekommendera High fidelity som band till ert event eller fest. Fem solar från Rote Consulting”

——

Ett STORT STORT TACK igen för att ni förgyllde våran bröllopsfest!
Ni var otroligt proffsiga och duktiga med glimten i ögat, allt kändes väldigt bra och tryggt. Det var ett tillfälle under kvällen när vi stannade upp och insåg att alla gäster var på dansgolvet, det var helt magiskt, tack för det!

Vi har fått otroliga kommentarer om hur bra ni var. Jag kommer rekommendera er till alla som söker band till fest, ni är bäst!

TACK!
Hälsningar Agnes & William

——

Tusen tack för igår. Alla var supernöjda och imponerade av draget i musiken och bredden i repertoaren. Riktigt riktigt bra!

Anette & Bosse

——

Stort tack för att ni levererade en otrolig fest, ni var helt magiska! Alla dansade, tack tack tack <3Agnes & William

——
Hej!
Hoppas allt är bra med er! Vill bara skriva och tacka för er otroligt fina insats i lördags. Vi är så nöjda och ni lyckades verkligen sprida glädje och partystämning till alla. Så många som kommenterat hur duktiga ni är också. Superbra planerad musik både till minglet och festen som verkligen bidrog till att stämning var på topp och vi hade gärna dansat ännu mer.
Hörde från pappa att han redan frågat er om hans födelsedagsfest nästa år, så antar och hoppas att vi ses då!

Stort tack igen, hälsa alla de andra och ha nu en riktigt härlig sommar!

Varma hälsningar,
Annica och Peter

——
Hej hej!
Det var en helt otrolig dag igår och ni var fantastiska. ALLA kommenterade bandet 🙂
Tusen tack och självklart kommer vi skriva en recension om er på FB * * * * *
Mattias & Matilda
………….

Wow!

You guys were incredible and it was so wonderful to have you at our wedding. Such amazing instrumentals and singing, you have a fabulous repertoar in the band.
You did a tremendous job and it was a long session, so hope you recuperated now. You have been complimented immensely by our guests too.
We are grateful you learnt the two sings for us and hope you enjoyed them as much as we did.
I will post onto your facebook a jätte bra review!
Thanks again, we have such good memories.
All the best
Orla & Johan
………….

Stort tack till er alla!

Vi var extremt nöjda med festen och med ert band! Kul att så många dansade hela kvällen!
Ni hade väldigt bra känsla för att få till ett bra dansgolv med blandad ålder, mycket uppskattat!
Självklart ska vi rekommendera er till våra vänner.
Simon & Cecilia, Stockholm
………….

Hej!!
Vill tacka för en helt underbar spelning ni hade för oss igår!!
Vi hade sjukt roligt (och svettigt) å vi hade aldrig fått så bra stämmning utan er!
Alla som vi har pratat med har berömt er!!
Hoppas att allt har gått som det skulle med er resa osv. Tack för att ni kom!!

Tusen tack!!
Mvh David & Petra på Åland
………….

Hej Stefan,
Ett stort, stort tack för er spelning på mitt 50-årskalas i lördags. Det var suveränt!
Jag har fått idel lovord från alla gästerna, så ta åt er!
Mvh Peter Hessel
………….

Hej Stefan,

Vi vill än en gång tacka er för spelningen i lördags på vårt bröllop! Ni har fått mycket beröm av gästerna också. Riktigt bra var det!
Ha det så bra, hoppas vi ses igen!
Vänliga hälsningar,
Fredrica & Jens på Åland
………….

Hej Jens,
Tusen, tusen tack för att ni var med och förgyllde vår bröllopsfest i lördags!!! Ni är ju helt fantastiskt proffsiga och hade hittat exakt rätt gällande val av låtar osv! Kunde verkligen inte ha blivit bättre! 🙂
Kan lova att ni har många nya potentiella uppdragsgivare efter detta, då precis alla gäster vi pratat med varit helt lyriska över er insats.
Tacka de andra grabbarna i gänget från oss också!
Mvh
Linnea och Linus
………….

Stort tack för era strålande insatser under vårt bröllop på Rockelstad slott i går! Vilket ös det var på dansgolvet!! Vi har fått så många positiva reaktioner från våra gäster – det blev succe och alla tyckte att ni var grymma!
Vi lovar att ringa på nästa stora fest igen!
Vänliga hälsningar, Klara och Simon
………….

Thank you so much for Saturday night. You guys were AMAZING!!!!!!
Honestly, you were everything I could have hoped for and more and you made the night that much more special. Thank you for making it work logistically (I know it was a bit of a pain in the butt). I hope you were fed and had beers too.
I will surely recommend you to anyone I know getting married in Sweden again!
Best, Alison
………….

TACK TACK TACK
Ni gjorde vår bröllopsfest till den bästa, alla var nöjda och tyckte ni var superbra! Vi kommer definitivt boka er till framtida fester! Bästa gänget!
Linda & Joel
………….

Hi!
Everyone at the party had a great time and everyone commented on how good you were! We were really happy with the gig list that you’d put together – all of them were floor fillers. Lina and I enjoyed your cover of the Heroes eurovision cover and we could not have hoped for a better version of our first dance song 🙂 Some how we managed to do a ‘flawless’ dance to it!
Lina & Duncan
………….
Hej! Vill bara säga TACK för en jättebra spelning i lördags. Det är jättemånga som sagt att bandet var verkligen super. Jag / vi hade jätteroligt och det var bra fart på dansen hela tiden.

Det är livebandet som gör skillnaden för festen.
Tack för en strålande insats! Ni är skitbra!!!
MVH Eva
………….
STORT TACK för en fantastisk spelning, ni är fantastiska! Ni lyfte hela festen och jag är otroligt nöjd och glad – tack igen!
Annelie
………….
Vi hade det så roligt och vi är mer än nöjda med eran insats 🙂 ni var jävligt bra helt enkelt. Folk röjde rejält! Vi hade önskat att ni körde hela kvällen sa vi efteråt.
Vi har en del vänner som ska gifta sig nästa år och vi kommer absolut rekommendera er.
Tack igen,
Cecilia och Rodney
………….
Hej Jens och bandet!
Vi vill tacka er för en oförglömlig kväll. Ni var fantastiska och skapade en otroligt bra stämning med er grymma musik, vi är supernöjda över att ni spelade på vårt bröllop. Mängder med gäster gav er lovord, frågade vad ni hette och verkade sugna på att boka er! återigen, stort tack!

Madelene och Pär-Johan
………….
Ni är fantastiska!!
Jag är så glad att jag vann fighten över vilken orkester som skulle få spela på vår fest. Vilket jäkla bra drag!!
Jag har fått så mycket positiv feedback om er och hur bra ni var. Dessutom var ni så snygga när ni står på scen. Ett riktigt Rock-band!
Stort tack!!
Ann-Sofi, Livsmedelsverket
………….
Vi är otroligt nöjda! Ni spelade grymma låtar, och vi har väl aldrig skådat sådant drag på festen! Kunde inte varit bättre. Våra kompisar är mkt imponerade av er så ryktet sprider sig! Som sagt tack för en grym bröllopsfest!!! Vi är supernöjda och vet att andra som bokar er också kommer bli lika nöjda! 🙂
Mvh Lina och Ville
………….
Stort tack for senast! Ni var enormt bra! Jag kommer definitivt tipsa vara vänner om er, och jag kan säga att det var väldigt många som berömde er både under festen och senare under veckan. Det är viktigt med bra musik för att få en lyckad fest, och vi kunde inte vara nöjdare, allt kändes helt perfekt!
Hälsningar, Kristina & Ramzi
………….
Vi har lite svårt att landa efter festen som ni verkligen förgyllde, vilket drag!! Mina yngre kusiner sa att de skulle gå hem när det blev dans men de var kvar till slutet = bra betyg! Jag ska tipsa alla som behöver ett grymt coverband om er. Hoppas också att vi hörs igen 🙂
Anna-Karin & Erik
………….
Vi är sååå nöjda med er insats å alla tyckte att ni var suveräna…var ju knappt tomt på dansgolvet en enda gång under kvällen!
Jättetack för en kanonspelning – kommer absolut att rekommendera er till andra som tänker ha live-band till sin fest!
Kanske syns vi igen – min pappa blev ju helt såld på er och vill att ni kommer upp till deras ”jippo” Glamusiken i Hallen (utanför östersund)…håller tummarna!
Ha det bra – å TACK!
/Jeanette & Ray Murell
………….
Hej Jens och bandet!
Ni var definitivt en av anledningarna till att festen blev lyckad för alla deltagare och den bästa kvällen i mitt liv! 🙂
Jag hoppas att ni fick mat och dryck av personalen – jag var lite ”borta” mitt upp i all festyra.
Jag kommer definitivt rekommendera er till alla mina vänner och bekanta, och jag kan garantera dig att alla som var på festen gör detsamma. Ni var så bra!
Ha en härlig vår, så hör jag av mig nästa gång jag behöver en kanon-kväll!
Varma hälsningar, Ida
………….
Hej Jens,
Tusen tack för i fredags. Härligt drag ni fick igång på dansgolvet och att döma av alla positiva kommentarer på jobbet igår så fick ni mer än godkänt :o)
Hälsa dina musikerkollegor att vi tyckte det var toppen! Hoppas jag får tillfälle att svänga runt till er musik någon mer gång!
/ Bästa hälsningar Eva Aldenstedt, Länsförsäkringar Östergötland
………….
Tack Jens, och framförallt TACK High Fidelity – ni är fantastiska – nu har ni 350 nya fans!
Ni förgyllde verkligen kvällen och konferensen – ni spelade och sjöng som gudar och utstrålade en spelglädje som inte går att ta miste på och som spred sig till publiken! Låtval och presentationer var perfekt för Combitech-publiken – ni fick direktkontakt. Det gick inte att stå still helt enkelt – Härligt!
Många (inte enstaka) har sagt att ni var kvällens klart bästa band! Jörgen på I.C.E. vill redan engagera er, och kommer att höra av sig om han inte redan gjort det. Hoppas ni kom väl hem, och att träningsvärk, blodblåsor och sus i öronen lagt sig och ni snart är redo för nästa gig…
Allt gott från alla oss i Combitech, till alla i bandet,
/ Niclas
………….
Hej Jens!
Du anar inte vilken krydda ni var på festen – från början till slut. Alla var jäkligt nöjda och undrade vart vi hade hittat er. Riktigt kul att se ert engagemang och ös som gjorde att golvet inte var tomt en sekund.
Ha det gott – vi förmedlar er vidare till de som vi vet skall gifta sig i framtiden.
//jonas och anna
………….
Hej Jens
Ni var grymt bra, det tyckte alla! Vi hade superkul! Om ni någon gång behöver referenser så ställer jag gärna upp.
Ha en bra sommar
/Maria
………….
Ni var grymma!
Alla tyckte ni rockade – från min 17 åriga kusin till Brudens mor! Bra Jobb!
Vi hade bränt en party-CD med favvismusik till efter ni spelat klart men insåg att ni redan spelat minst 50 % av låtarna på den. Så man kan lugnt säga att ni prickade in vår musiksmak helt perfekt.
Ett extra stort tack för att ni spontanfixade bröllopsvalsen så bra!
Från ett supernöjt nygiftpar
Oskar och Susanne
………….
Tack för en helt makalös kväll, vi står ännu förstummade inför ert uppträdande – ni var ju helt enkelt bäst!
TACK!
Flera bland gästerna har frågat vilka ni var och det är minsann det bästa betyget ett band kan få!
Och tack också för att ni spelade lite mer än tänkt samt lärde er inte mindre en tre-fyra låtar extra ­ helt otroligt!!!
Tack ännu en gång!
Rock on
Sussi o Emil
………….
Ville bara som hastigast tacka för en mycket bra spelning i lördags, jag och Eva är supernöjda med er och ni har fått jättemycket beröm från våra gäster!
Eva och Nicklas
………….
Wow what a party!
Thanks a million for making the evening a memory that will last forever. The band were brilliant. I have never seen my family and friends dance so much, it was awesome. Thanks for accomodating our special request with our first dance ’At last’ song and even giving the Groom a chance to get up and sing with you! As well as ’Perfect Day’ it means so much to my family and we had simply the best evening.
I would recommend High Fidelity to any wedding party celebration you were simply brilliant! The fact that the dance floor was literally rocking is a tribute to your band.
Thanks again!
Pete and Sara
………….
Tack för senast. Ni var fantastiskt duktiga. Vilket drag!! Jag har fått jättemycket beröm för att jag hade bokat en så bra orkester!! Jag är jättenöjd.
Tack.
Ann-Sofi
………….
Vi hade en fantastisk dag och kväll och det mycket tack vare er! Ni var superduktiga och vi fick så mkt beröm från våra gäster för att vi hyrt ett så bra band! Ett par som gått i giftastankar i många år sa att nu äntligen hade de sett det perfekta läget och perfekta lokalen, smakat den perfekta maten, och hört det perfekta bandet för ett drömbröllop ­ så vem vet nästa år kanske de slår till i Öregrund!
Lisa
………….
SUPERTACK!!!!
Såååå himla bra, ALLA tyckte ni var skitduktiga, imponerande repertoar! Jätteroligt att jag fick komma upp och sjunga med er! Tror att maken blev nöjd! 🙂
Åter igen, tack för att ni var med och gjorde vår bröllopsfest oförglömlig!
//Sandra
………….
Ett jättestort supertack för er fantastiska spelning förra lördagen på vårt bröllop! Hoppas ni hade lika kul som vi, för stämmningen var ju på topp från första stund! Alla våra gäster och förstås även vi var supernöjda med er spelning och hoppas ni har vägarna förbi Åland någon gång igen!
Tack, tack, TACK för en fantastisk kväll!!!
Somriga hälsningar
Jane & Niclas
………….
Ett STORT TACK till er alla! Ni var alldeles toppen!
ALLA tyckte att ni var jättebra!!! Ni är bara så bäst!!!
Varma hälsningar
Karin & Magnus
………….
Tack så hemskt mycket för er fantastiska spelning på vårt bröllop, ni drog verkligen igång både dansen och festen! Vi tycker att ni var superduktiga och gillade verkligen ert låtval! Ni har fått mycket beröm av alla våra vänner och det var så roligt på dansgolvet hela kvällen! Vi är verkligen nöjda, stort tack!
/Jenny & Magnus
………….
Hej High Fidelity!
Jag hann nog aldrig tacka ordentligt i lördags men vi och ALLA med oss är verkligen super-nöjda med er spelning, helt suveränt bra!! Jag vill ha fest igen 🙂 Johan fyller 40 nästa år så vi får väl se om vi hör av oss då.

Så kul att alla verkligen var på dansgolvet hela tiden, fullt ös uppfattade jag det som, min klänning skvallrar om det i varje fall och Johan har blåmärken på knäna!

Kram // Christine (och Johan hälsar också!)
………….
Tack för att ni förgyllde vår underbara dag både med trevligt och uppskattat ”plinkande” vid drinken/minglet innan middagen och röjet på det något bastuliknande dansgolvet (puh!). Vi är jättenöjda med blandningen av musik som gjorde att så många (oavsett ålder) ville upp och dansa.
Vi kan villigt erkänna att vi var lite tveksamma till att lägga pengar på livemusik, men så här i efterhand kan jag bedyra att vi känner att vi gjorde helt rätt. Det blev en perfekt avslutning på festen (även om det tyvärr blev alltför kort tid till dansen eftersom den supertrevliga middagen drog ut på tiden)!
Tack också för trevligt bemötande från första kontakten.
Till sist ett alldeles speciellt tack för att ni tajmade in Uffes ”Kärleken förde oss samman” efter brudskålen. Det gick rakt in i hjärtat. Ett av några väldigt speciella minnen från dagen.

Med förhoppning om att våra vägar korsas fler gånger,
Jenny o. Robert Ström 🙂
………….
Hej High Fidelity!

Vi vill tacka Er alla i bandet för en canon insats på vårt bröllop 5/8 på Engelbrektstunet i Norrtälje.
Alla gäster var mycket nöjda och tyckte ni var otroligt duktiga och hade en mycket varierande spellista och då var ändå våra gäster mellan 20-87 år.
Jag rekommenderar er varmt till andra som söker ett band för en bröllopsspelning. Vi hör gärna av oss till er i framtiden om vi behöver ett liveband till någon fest eller så.
Ha det så bra och tack ännu en gång!

Mvh
Marie-Louise & Mattias, lyckligt gifta 5/8
………….
Hej High Fidelity!

Jag hann aldrig tacka dig ordentligt i lördags, så: Tack för en toppenspelning på vårt bröllop! Ni bidrog stort till en lyckad kväll.

Hälsningar
Åsa
………….
Vi är överväldigade över hur Ni gjorde vår dag ännu mera fantastisk än vi någonsin kunnat ana. Ni var helt enkelt strålande, skitbra, alldeles ruggigt kanon och dessutom otroligt trevliga. Om ni bara visste hur många som har gett Er lovord. Hoppas verkligen att vi får möjlighet att anlita er igen, om inte annat när vi fyller 40 år…!

Stor kram från herr & Fru Gelotte
………….
Tack High Fidelity!
Ni förgyllde vår dag!
Extra imponerad blev jag av serenaden ni sjöng för mig – otroligt vackert!
Hälsningar
Hanna
………….
Tack för strålande underhållning!
Vi vill tacka er för att ni hjälpte till att göra våran bröllopsfest till vad den blev. Ett extra stort tack även för uruppförandet av Dancing Queen! Björn & Benny skulle nog ha blivit väldigt imponerade om dom varit där :). Så till sist, ett tredje TACK för den underbart vackra stämsången. Vilken prestation!
Många varma hälsningar, Herr och fru Werner (Thomas & Gisella)
………….
Hej,
Ett stort tack till er för en jättebra underhållning på vårt bröllop den 14;e Juni på Eklundshof. Vi är speciellt tacksamma för att ni tog er tid och övade in ”Fields of Athenray”, det blev en hit!!!
Tack igen och vi kommer att rekommendera er till våra nu ogifta vänner!
Hälsningar Johanna o Colm
………….
Hej!
Ett stort TACK för en lyckad kväll. Alla var jättenöjda och tyckte att ni spelade kanonbra. Ett bevis på det var väl att det var fullt på dansgolvet hela tiden. Vi kommer säkert att kontakta er någon mer gång i framtiden.
Heléne Keijser Vaksala SK
………….
Hej på er!
Här kommer en liten hälsning från Gunnel Sörensen som just har bokat in er till bröllop i sommar. Snygg och bra hemsida, ville jag bara framföra! Kul med ett litet smakprov på ljudet också!
Hälsningar Gunnel
………….
Hej igen!
Ett stort och hjärtligt TACK för att ni var med och gjorde vår dag så underbar.
Ni var en viktig del i feststämnings-skapandet och ni anar inte hur många positiva kommentarer ni fått från våra gäster!!!
Ni var GULD värda!!!
Stora kramar, Gunnel & Jonas
………….
Hej High Fidelity!
Jag vill tacka så jätte mycket för spelningen på vårt bröllop. Ni gjorde succé! Vi hade alla super kul, och en sång bara för mig…
Hörde också att ni skulle spela på Addes födelsedags fest. Kul!
Jenny
………….
Tack för att ni gjorde vår fest så himla lyckad!!!!
Det var det roligaste vi varit med om på länge och alla gäster tyckte också att ni var superbra! Lycka till med fortsatta spelningar!
Hälsningar Helena och Tobbe Taxén
………….
Tjena!
Fick just höra från min granne Malin att ni var skitbra i fredags på Folkets Hus – kul! Så himla bra så att dom vill ha er istället för oss på en annan stor fest i höst!!!!!! Det är väl bara att gratulera i denna konkurrensens värld! Tipsa gärna om oss när ni blir dubbelbokade!
”Konkurrenten”
………….
Hej!
Vi har nu läst låtlistan och provlyssnat! Det här bandet faller oss precis i smaken. Vi har skuttat runt av lycka att kunna få ett sånt bra band på vårt kalas! SUPER!!! BOKA DEM SÅ SNART SOM MÖJLIGT!
Hälsn. Lena Ekstav

1 reaktion till “Vad tycker fansen?

 1. Hej!
  Ett STORT STORT TACK igen för att ni förgyllde våran bröllopsfest!
  Ni var otroligt proffsiga och duktiga med glimten i ögat, allt kändes väldigt bra och tryggt. De var ett tillfälle under kvällen när vi stannade upp och insåg att alla gäster var på dansgolvet, det var helt magiskt, tack för det!
  Vi har fått otroliga kommentarer om hur bra ni var. Jag kommer rekommendera er till alla som söker band till fest, ni är bäst!
  TACK!
  Hälsningar Agnes & William

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.